0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Dva važna igrača Bešiktaša u sukobu sa trenerom!

Objavljeno: 28.08.18 u 11:54

Daleko je sve od idealnog u taboru Bešiktaša. Potvrdio je to meč protiv Antalije, a sada i pisanja turskih medija.

Nije Bešiktaš delovao najbolje u Beogradu, veliki krah je doživeo u nedelju porazom od Antalije (3:2), kada je ‘nožem mogla da se seče’ nervoza u taboru crno-belih. Kvarežma je šutirao mikrofon pored terena, povredio se golman Zengin, kao i Domagoj Vida, pomoćni trener uletao na teren i uzimao loptu pre nego što je ona napustila igru…

Sve to, prema pisanju portala ‘Fanatik’, rezultovalo je ratom u svlačionici između trenera Šenola Guneša i dvojice prvotimaca, Rikarda Kvarežme i Tolgaja Arslana.

Naime, obojica su bili nezadovoljni jer su zamenjeni u meču protiv Antalije, pa su ušli u verbalni obračun sa trenerom. Zbog toga je Kvarežma i šutnuo mikrofon. Inače, obojica su bili zamenjeni i u Beogradu.

Kako se navodi, predsednik kluba Fikret Orman je pobesneo zbog toga i obojici igrača zapretio da će u slučaju novog takvog incidenta snositi žestoke posledice.

Kvarežma ima status superstara u timu, a Arslan se nalazi pred transferom karijere u Lajpcig za osam miliona i bio je strelac gola protiv Partizana u Beogradu.

‘Parni valjak’, definitivno, ima šansu da napravi podvig u četvrtak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter