0
Košarka

FOTO: STARSPORT

POČINJE PRODAJA: Preko 40 utakmica Zvezde u novoj sezoni za 9000 dinara

Objavljeno: 28.08.18 u 16:16

Od 3. septembra Crvena zvezda počeće sa prodajom sezonskih ulaznica za sezonu 2018/19.

Prodaja sezonskih ulaznica trajaće 30 dana, a crveno-beli će na svom terenu odigrati više od 40 utakmica.

Radi se o mečevima ABA lige, Evrokupa i Superlige, a sezona za Zvezdu kreće već protiv Cibone 28. septembra, dok će u evropskom takmičenju protiv Ulma igrati 3. oktobra.

Prodaja sezonskih ulaznica obavljaće se svakog radnog dana od 12-20 časova, i subotom od 10-18 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Takođe, prodaja sezonskih ulaznica za partere (parter B i parter 4) i tribine (A,B,C i D), vršiće se i u TC „Ušće” (prodajno mesto Eventima).

Takođe, Online prodaja će biti omogućena preko sajta Eventima od prvog dana prodaje. O detaljima ovog načina kupovine karata, koji će biti posebno interesantan navijačima iz unutrašnjosti, klub će se sa svim detaljima oglasiti još jednim saopštenjem u narednim danima.

Pravo prvenstva u kupovini sezonske ulaznice i izboru mesta, prvih 7 dana od početka prodaje, imaće vlasnici sezonskih ulaznica iz prethodne sezone . Istovremeno, kako bi ostvarili popust, svi vlasnici sezonske karte KK Crvena zvezda mts (2017-2018) potrebno je da preuzmu svoju člansku kartu „Zvezdaš” u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, svakog radnog dana od 10-17 časova, kao i subotom od 10-15 časova.

Ovom prilikom, klub podseća na još nekoliko benefita koje imaju vlasnici sezonskih ulaznica:

– Za vlasnike članskih karata, važi popust od 1.000 RSD.

– Sezonske karte KK Crvena zvezda mts za sezonu 2018-2019 važe i za sve utakmice KKŽ Crvena zvezda i mlađih selekcija KK Crvena zvezda.

– Godišnje ulaznice za sezonu 2018/2019 će osim gotovinom moći da se kupe platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE i BANKE INTEZA biće omogućena kupovina na tri ili šest mesečnih rata.

Pojedinačne ulaznice za utakmice ABA lige, i Evrokupa, prodavaće se po višim cenama zbog ograničenog kapaciteta dvorane. Klub će tim povodom oglasiti novim saopštenjem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter