1
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Partizan v Napredak (Krusevac) Marko Miskovic (L) and Bojan Filipovic Beograd, 25.11.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

NAPREDAK OSTAO BEZ PREDSEDNIKA: Marko Mišković podneo ostavku

Objavljeno: 27.08.18 u 16:54

Marko Mišković, predsednik fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca, podneo je neopozivu ostavku, saopštio je danas tim iz Kruševca.

Kao razlog navedena je „orkestrirana krađa od strane sudijske komisije FSS“:

– Zbog konstantne orkestrirane krađe Fudbalskog kluba Napredak od strane Sudijske komisije FSS u poslednjih nekoliko sezona i nemogućnosti da se legalnim sredstvima izborimo sa time, predsednik kluba Marko Mišković podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju. U toku utorka predsednik će se obratiti zvaničnim saopštenjem na sajtu kluba vim navijačima FK Napredak. U narednom periodu planirana je i vanredna skupština FK Napredak na kojoj će biti izabrani novi organi upravljanja, navedeno je u saopštenju.

Mišković je u Kruševac stigao 2012. godine, a ostavku je podneo nakon što je na susretu njegovog tima i Radničkog iz Niša, koji je završen rezultatom 3:3, arbitar dva puta pokazao na belu tačku u korist tima iz Niša.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ovo sto radi Radnicki iz Nisa sa sudijama , odnosno sto radi njihovo rukovodstvo , tacnije Ivica Toncev, prosle sezone i nastavlja se ove sezone to je cist kriminal i urusavanje fudbala u ovoj zemlji. Polu-pismen covek koji je glavni u Radnickom i sto je jos gore treci covek koji vodi ovu zemlju unistava fudbal kao sto su on i njegovi saborci unistili zemlju. Bravo majstori samo napred, kad je ovaj narod glup i zatucan pa mozete da manipulisete njime koliko god hocete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter