12
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ogroman peh za Zvezdu pred put u Salcburg!

Objavljeno: 27.08.18 u 22:42

Zbog povrede za startni sastav neće konkurisati napadač što će naterati trenera Vladana Milojevića da izmeša uloge.

Nije, izgleda, kome je rečeno, već suđeno da bude učesnik meča decenije za Crvenu zvezdu u Salcburgu.

Ekipu Vladana Milojevića zadesio peh večeras na poslednjem treningu pred sutrašnji put u Austriju pošto se, kako saznaje HotSport, povredio Nikola Stojiljković.

Pozajmljeni napadač iz Brage igrao je prvi meč na stadionu ‘Rajko Mitić’ i preskočio je megdan sa svojim bivšim klubom Čukaričkim, ali je posle jednog poteza obnovio povredu mišića.

Lečenje zahteva mirovanje od nekoliko dana tako da za 48 sati Stojiljković ne može da nastupi u borbi za Ligu šampiona tako da će doći do promene uloga u špicu.

FOTO: STARSPORT

Kako smo danas najavili u stroju je Lorenco Ebisilio, koji se priključio treninzima i biće procenjeno koliko može da pomogne kao i Nemanja Milić. Krilni napadač je imao pauzu, ali će putovati u Salcburg.

Crveno-beli ujutru u 10 časova,  krecu na veliki megdan čarter letom sa aerodroma ‘Nikola Tesla’.

0
0

12 Komentara

  1. kad neko nije u kombinaciji za mec to se pravda povredom, tako je uvek bilo , valjda da se tako bolje prihvata i od samo g igraca i u medijima a i ne degradira mu ego i cenu navodno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ben Muamed i Kafu su na prvoj utakmici u Beogradu pokazali kako se igra, a zahvaljujući njima smo ostvarili istorijski posed lopte od čak 31%, uz dva uzastopna dodira s loptom a kod trećeg dodira lopta je već bila u posedu Salcburga! Još ako veliki mag Miloje proceni da bi mogao igrati i Ebesilio, to bi bio pravi dobitak, ali za Salcburg! Pitam se šta je Milojević radio na pripremama i uopšte na svim dosadašnjim utakmicama, kada mu tim ne igra brzo, agresivno, snažno na sredini, kada je brza tranzicija za Zvezdu jednačina sa jednom nepoznatom! Ako Milojević priredi istu taktiku iz Beograda, a verujem da hoće jer on ne zna drugačije, onda i ne moramo ići u Salcburg!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kada bi novinari bili realni naslov bi bio C.Zvezda dobija najvece moguce pojacanje pred Salzburg drvo Stoiljkovic napokon nece da zauzima mesto u napadu pa imamo sanse da vidimo bilo koga umesto njega kao spica da postize neki gol a ne samo Ben i Radonjic ,o hvala bogu da ne igra…

    0
    0
    Odgovori
  4. Odlicna vest….mislim da cak nije ni povredjen vec takticka zamisao….sa dva brzanjca radonju i kafua on je nepotreban bolje da igra milic kao lazna devetka koji je pritom borac bez straha i mane ili cak pavkov koga ce da hrane u 16 metara sa bokova ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter