18
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

CICAN STANKOVIĆ ‘PECNUO’ ZVEZDU: Nije pokazala ništa, bila je slaba na svom stadionu (FOTO)

Objavljeno: 27.08.18 u 21:35

Golman Salcburga počeo je sa malo ‘provokativnijim’ izjavama uoči revanš meča plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde.

Po ocenama mnogih, Cican Stanković bio je najzapaženiji akter prvog duela između srpskog i austrijskog šampiona, što jasno ukazuje da je Zvezda bila ta koja je stvarala zrelije šanse.

Međutim, čuvar mreže ‘bikova’ i pored toga je ocenio igru crveno-belih vrlo ‘slabom ocenom’.

Crvena zvezda je bila slaba u prvom meču, nije pokazala mnogo. Ali, dobro su se branili i onemogućili nas da ulazimo u šanse. Moramo da budemo strpljivi u drugom meču i da ostanemo koncentrisani do poslednjeg minuta – rekao je Stanković za austrijske medije.

Interesantno je da Stanković nije tako pričao neposredno posle prvog meča u Beogradu, već je hvalio igru Zvezde, jer mu je tada još bila ‘sveža’ najbolja šansa na meču u kojoj ga je Miloš Degenek umalo savladao.

FOTO: STARSPORT
0
0

18 Komentara

  1. Nažalost sve što je rekao taj Cican Stanković je gola istina! Zvezda ništa nije pokazala a najmanje njeni „kapitalci“ Ben Muamed i Kafu! Oni su dovedeni da prave razliku na terenu i stvarno su je pravili, ali u korist Salcburga! Ostaće zabeleženo u analima da je Zvezda ostvarila istorijski minimum u posedu lopte na Marakani, tričavih 31%, uz dva uzastopna dodira s loptom, jer treči je već bila prodata lopta! Ni u SLS, Zvezda nema brzu tranziciju, ne igra borbeno, nema presing, nema snažnu igru na sredini, nema agresije! Kako onda možemo očekivati nešto bolje u Austriji?! Sve dosadašnje uspehe koje je Zvezda ostvarila bili su plod suvog kvaliteta domaćih igrača, a ne neke maestralne taktike Milojevića, jer nje i nema!

    0
    0
    Odgovori
  2. smesno je kako se grobari vise trude da pljuju zvezdu nego da podrze svoj klub koji po svemu sudeci nece ucestvovati ni u ligi evrope, koju je zvezda vec obezbedila 😀 odlucite se jel navijate za partizan ili ste zvezdini hejteri lol

    0
    0
    Odgovori
  3. grobari se vise trude da pljuju zvezdu nego da podrzavaju svoj klub koji po svemu sudeci nece ucestvovati ni u ligi evrope koju je zvezda vec obezbedila 😀

    0
    0
    Odgovori
  4. Tuzno je gledati ove komentare od strane partizanovih navijaca bss je tuzno da ste zaostali 500 godina umesto da se bodri nebitno koje to zvezda ili Partizan vi dodjete da se prepucavate bas tuzno Kako nemate obraz i cast prema srbiji napred zvezdooo lomi sve napred partizan lomi sve .. napred srbski fudbal

    0
    0
    Odgovori
  5. Vi grobari, imate slabo pamćenje. Kako ste igrali sve tri utakmice kod kuće prošle godine u ligi Evrope. Bunker sve tri utakmice i to protiv kojih timova. A čini mi se da je Salzburg prošle godine bio medju četiri ekipe u ligi . I taj takav Salzburg protiv Zvezde nije pošteno uputio šut na gol.

    0
    0
    Odgovori
    • KAD BI KRUNIC ILI
      TRALALATOVIC BILI
      TRENJERI SALCBURGA
      VI BI PROSLI ALI OVAKO
      U VRANJE NEMA LAGANJE
      E MOJI GARAGANI
      GOTOVI STE J A D O

      0
      0
      Odgovori
    • Koga vi da izbusite muko.. Nije vam to kokeza liga da vam se sklanjaju.. Lepo vam kaze covek da ste krs tim, igrate kuci bunker, posed lopte 39%..

      0
      0
      Odgovori
    • Odraće vas Salcburg, na njihovom terenu su padali mnogo, mnogo jači od crvenkapice, ima uši da vam uvrću.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter