0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Jokan pokreće ‘mašinu’, dvoznak na ‘krovu’

Objavljeno: 26.08.18 u 11:30

Borba za bodove se nastavlja i drugog dana vikenda, a pojedine ekipe žele da konačno probiju ‘led’ i upišu tri boda tako da će biti veoma intresantno širom Evrope.

FULAM – BARNLI 1 (2.00)

Pobeda je jedina želja izabranika Slaviše Jokanovića pred svojim navijačima, a svi žele da konacno crno-beli iz Londona krenu sa uspesima posle povratka u Premijer ligu.

LIL – GENGAMP 1 (2.10)

Domaćin je kao i prethodnih nekoliko godina ponovo krenuo u trku lagano tako da danas imaju ‘teret’ da budu bolji od rivala koji po tradiciji igra dobro na strani, ali crveni imaju blagu prednost.

INTER – TORINO 1 (1.50)

Silno se družina Lučana Spaletija pojačala i na otvaranju su poraženi od Sasuola tako da večeras u Milanu moraju da ukrote ‘bikove’ i pokažu da je pre sedam dana samo bio loš trenutak.

VOŽDOVAC – SPARTAK X2 (1.85)

Nisu ‘golubovi’ imali fond igrača da igraju dobro na oba fronta, a posle ispadanja od Brondbija sledi konsolidovanje redova tima iz Subotice, koji večeras na krovu želi da dođe do povoljnog rezultata i bar remija.

Ukupna kvota na tiketu je 11.65.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter