0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Susret trenera Salcburga i Delija, Zvezda i Partizan ‘menjaju’ televiziju u revanšima, burno u Evropi

Objavljeno: 25.08.18 u 23:44

Brzo smo se navikli da nam svaka subota donosi pregršt zanimljivih vesti, kako iz domaćeg, tako i inostranog sporta.

Dan je počeo zvezdašima interesantnom slikom iz Salcburga, gde je ispred stadiona na kom će se u sredu sastati austrijski i srpski šampion, došlo do susreta između trenera ‘bikova’ i Delija.

Pre tog ‘meča decenije’ u ‘Mocartovom gradu’, Zvezda je večeras igrala protiv Čukaričkog slavila je tesnu pobedu, a navijači su je u Austriju ispratili čuvenim stihom po završetknu meča.

Partizan sutra igra svoj meč 6. kola Superlige Srbije protiv Mačve u Šapcu, a onda se oba ‘večita’ rivala okreću revanšima u plej-ofu za ulazak u neku od grupnih faza evropskih takmičenja. Te susrete će ljubitelji fudbala u Srbiji gledati ponovo na jednoj televiziji, ali ne na TV ArenaSport.

Partizan je danas slavio trijumf u omladinskom ‘večitom’ derbiju, a napadač za kog je navodno bio zainteresovan, blizu je transfera u Seriju A.

Bilo je vrlo zanimljivo na domaćoj fudbalskoj sceni, posebno u Nišu gde je Milorad Kosanović napustio teren u susretu protiv Radničkog, a dobili smo i potvrdu transfera igrača između dva rivalska kluba.

Burno je bilo i u evropskom fudbalu, posebno u Nemačkoj, gde je Frenk Riberi sinoć odgurnut od strane sudije, a danas arbitar posle VAR-a isključio Srbina Matiju Nastasića.

Takođe, u Engleskoj smo videli jednu od većih grešaka Martina Etkinsona i novu ‘božiju ruku’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter