0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAKTIKA BEZ PROMENE: Zvezda pred Salcburg sa novim adutima juri pobedu

Objavljeno: 25.08.18 u 11:22

Trener Vladan Milojević će verovatno i protiv Čukarickog čuvati najbolji sastav pošto u sredu sledi borba za Ligu šampiona.

Dva tima na dva fronta se pokazalo kao pun pogodak, a izgleda da od ove prakse trener Crvene zvezde Vladan Milojević neće odustati ni večeras od 20.30 časova, kada u goste dolazi njegov bivši klub Čukarički. Jasno je da se najbolji sastav čuva za sredu i revanš sa Salcburgom, kada pada odluka oko učesnika u grupnoj fazi Lige šampiona. Najavio je trener crveno-belih nekoliko promena, ali izgleda da neće menjati taktiku i da će uspeh pokušati da upišu igrači koji su odradili i prethodna četiri meča.

Izgleda da će morati na poziciju štopera standardni Degenek pošto se Savić leči, a Samuila ima problem sa povredom zarađenom protiv Spartaka iz Subotice. Svakako da je ovo prilika da se neki aduti nametnu pred meč godine pošto će nekoliko igrača imati ulogu ‘džokera’ u sredu: Simić, Srnić, Pavkov, Jevtović, Jovančić… Pod znakom pitanja je povređeni Ebisilijo.

Projektovan sastav: Popović – Gobeljić, Degenek, Babić, Hajdin – Jovančić, Meleg, Srnić, Simić, Jevtović – Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter