0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Napoliju ide derbije Serije A, kiša ‘kečeva’ danas

Objavljeno: 25.08.18 u 10:40

Prvih dana vikenda sledi dosta zanimljivih mečeva u Evropi, a svakako da su i danas favoriti na potezu, mada mnogi klubovi još nisu uhvatili pravi ritam u novoj sezoni.

VERDER – HANOVER 1 (1.95)

Često nekadašnji šampion iz Bremena se sapasava u poslednjim kolima ispadanja ili baraža, pa su odlučni da od starta krenu sa sakupljanjem bodova i u prednosti su na domaćem terenu.

NAPOLI – MILAN 1 (1.70)

Dva derbija u dva kola su se ‘zalomila’ Napolitancima, a i večeras su spremni za pun pogodak protiv ‘rosonera’ koje dobro poznaje Anćeloti i nema dileme da će imati uspešnu taktiku.

BAČKA – RADNIK 1 (1.60)

Poznato je da oba tima bolje igraju na domaćim terenima i tako je ekipa trenera Čelara u prednosti sa jasnim zadatkom da dođe do druge pobede u novom šampionatu.

ALTAH – SALCBURG 2 (1.60)

Jasno je da lider sampionata hoće da upiše još jednu pobedu i uhvati zalet za meč sa Crvenom zvezdom mada ovog puta ispit nije lak, ali je kvalitet na strani najbolje ekipe u Austriji.

Ukupna kvota na tiketu je 8.48.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter