0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Pepe i Vida imalli poruke nakon meča sa Partizanom, poznato je da li će Savić biti spreman za revanš

Objavljeno: 24.08.18 u 23:30

Vesti koje su obeležile današnji dan stigle su sa obe strane Topčiderskog brda.

To nije ni čudno, jer su oba naša tima blizu grupne faze takmičenja ‘pod kapom’ UEFA-e.

Nakon sinoćnjeg duela u Humskoj oglasio se Posrtugalac Pepe, koji je doživeo potres mozga. Imao je i poruku domaćinima na ćirilici nekadašnji igrač Reala iz Madrida. Takođe odgovor na ‘topao’ doček sinoć u Humskoj imao je i hrvatski internacionalac Domagoj Vida.

Navijači Crvene zvezde nadaju se da će UEFA preinačiti odluku o zatvaranju kapija, a kada će se o tome raspravljati takođe je poznato.

Jedan od najstanadrnijih igrača u timu Vladana Milojevića, a ujedno i kapiten ekipe Vujadin Savić morao je da ostane u svlačionici na poluvremenu utakmice protiv Salcburga, a sada je poznato da li će biti spreman za revanš.

Nakon pojavljivanja informacije da je igrač Crvene zvezde Stefan Janković blizu prelaska u redove gradskog rivala Partizana, sada sa Malog Kalemegdana imaju odgovor na ovo i žele da dovedu jednog od najboljih stranaca koji je poslednjih godina nosio dres ovog kluba.

Nakon Crvene zvezde i Partizan se može naći u problemu zbog ponašanja navijača, a poznati su i razlozi zbog kojih do ovoga može doći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter