2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POSLE ZVIŽDUKA I POVIKA: Domagoj Vida odgovorio na ‘vreo doček’ u Beogradu

Objavljeno: 24.08.18 u 11:27

Partizan i Bešiktaš su juče odigrali prvi meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope, rezultat je bio 1:1.

Sledećeg četvrtka nas očekuje revanš kada ćemo znati ko će od pomenute dve ekipe igrati grupnu fazu Lige Evrope.

Drugu godinu uzastopno Domagoja Vidu evropske kvalifikacije dovode u Beograd, tačnije u Humsku. Prošle sezone kao igrača Dinama Kijeva u grupnoj fazi Lige Evrope, a juče u dresu Bešiktaša.

Za razliku od prošlog susreta koji je protekao bez publike, ovoga puta su tu bili i navijači Partizana koji su imali ‘vreo doček’ za hrvatskog reprezentativca koji međutim nije imao loš utisak o domaćoj publici i atmosferi.

– Imam dovoljno godina i iskustva da me takve stvari ne degradiraju. Mada nije bilo puno povika, atmosfera je bila lepa. Čestitam Partizanu i njegovim navijačima, vidimo se za nedelju dana u Istanbulu, rekao je Domagoj Vida, a potom se osvrnuo na ekipu crno-belih:

– Partizan izgleda dosta bolje nego što je to bio slučaj prošle sezone, ali je tada imao nesreću da igra bez publike. Radi se o jednoj dobroj ekipi, pokazali su to i rezultatima. Svi su očekivali da ćemo lako pobediti, to se nije desilo, ali svakako mislim da ćemo proći dalje.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter