6
Evrokupovi

Fudbal UEFA Europa League season 2018-2019, Third qualifying round 2nd leg Partizan v Nordsjaelland Goalkeeper Vladimir Stojkovic Beograd, 16.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VLADIMIR STOJKOVIĆ: Reprezentaciji želim sve najbolje, ali…

Objavljeno: 23.08.18 u 22:58

Vladimir Stojković je ponovo bio među boljim igračima Partizana, nekoliko puta je sjajno intervenisao i sačuvao mrežu svog tima, pa crno-beli u Tursku putuju sa remijem u „džepu“.

A ovako je golman crno-belih prokomentarisao meč:

– Videli ste, borili smo se muški, pokazali smo hrabrost i da možemo da igramo protiv velikana kao što je Bešiktaš. 

Partizan je poveo, ali je odmah potom usledio i gol gostiju…

– U sekundi centaršut… Brzo su nam vratili, to je to. 

Posebno je zahvalio navijačima:

– Hvala im na podršci pre meča.

Naravno, nije moglo ni bez pitanja vezanih za reprezentaciju:

– Želim reprezentaciji sve najbolje, kao i do sad. Sa tog sam, što se kaže, dugo jeo, ali ne bih više o tome, zaključio je Stojković, kog nema na spisku nacionalne selekcije za mečeve u Ligi Nacija.

 

(Sa stadiona u Humskoj, Stefan Smuđa)

0
0

6 Komentara

  1. Samo da se zna, turci su imali samo jedan šut po golu i ta lopta je završila u golu. Stojković nije sinoć odbranio ni jedan šut jer i nije ni bilo udaraca u okvir gola već pored gola. Ne znam po kom kriteriju je on bio jedan od bolih u timu ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Njegovo je prošlo. Da je imao ko bolje da proceni nije trebalo ni u Rusiju da ide. On je spor i trom i više se ne baca u noge ( gol Šaćirija) a i refleksi su mu usporeni ( gol Švajcarca sa 25-30 metara). Zamislite kako bi Rajković ( ili Dmitrović) uleteo u noge Šaćiriju ili refleks kod šuta sa 30 metara. Uz to. cena Dmitrovića letos je bila oko 12 miliona evra a Rajkovića oko 5 miliona, dok za Stojkovića niko nije ni bio zainteresovan a cena mu varira do 500 hiljada evra. I sinoć je bio glavni krivac za gol ( spor i nepokretan). On sada brani „penzionerski“ na rutinu i iskustvo a to je nedovoljno i za Partizan a kamoli za reprezentaciju. I treba na lep način da se oprosti od reprezentacije u kojoj je bio duže nego što zaslužuje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljudi, da se ne lažemo, Stojke je u žestokom padu forme. Bio je među lošijima sinoć. Nigde ge nije bilo u odbrani, držao se linije kao da je prvi put stao na gol. Gde su ona lucidna istrčavanja? Gde je gromoglasan povik komandovanja odbranom? Gde su parade i refleksi koji su ga krasili? Vratite nam pravog Stojketa, ovaj je nešto prolupao. Kad golman ne uhvati ni jedan šut, već sve boksuje i panično izbija, jasno je u kom je stanju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ispred nosa mu je turcin dao gol tezak trom spor gotovo je nemoze vise mirovina kuci cuvaj zenu da i ova ne pobegne.

    0
    0
    Odgovori
  5. Nije ni on na spisku a neki kao pisali zbog godina sta li je on rekao ko god da je rekao za onu bruku na prvenstvu je maknut hoce li se promeniti nesto??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter