4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

RADOST PA GLAVOBOLJA: Rikardo doneo Partizanu prednost, Bešiktaš odmah poravnao!

Objavljeno: 23.08.18 u 20:51

Rikardo Gomeš na asistenciju Gorana Zakarića pogodio za 1:0, Arslan poravnao na 1:1.

Nije Partizan imao inicijativu u prvih petnaestak minuta, kontrolisali su gosti iz Turske dešavanja na terenu, a Partizan je praktično bez igre stigao do vođstva. 

Sjajno je Zakarić sa levog krila uputio centaršut ka drugoj stativi, gde je sam bio napadač iz Portugala i lako ubacio loptu u mrežu Bešiktaša.

(Youtube/ OYUNLAR KANALI)

Nepunih 60 sekundi kasnije neshvatljivo lako je Kvarežma ostao sam, uputio sjajan centaršut, pa je Arslan kroz noge Vladimira Stojkovića prosledio loptu glavom u mrežu.

(Youtube/ Futbol İle İlgili Herşey)

0
0

4 Komentara

  1. Da ne budem naknadno pametan ,a nadam se iskreno da gresim,sa ovakvom odbranom ni od Macve se ne bi odbranili Miletic bek stara prica nula igrac,Markovi dve nule ,covek cuva dupe protivniku ,umesto da cuva da ne da glavom gol…Vezni red spor ,katastrfoa jos vuku loptu 20 m dok mu turcin ne oduzem…Igrace cuvamo pogledom sa 10 metara kao da imaju sidu,sa ovakvom igrom ,sa nama ce da se sprdju i u nasoj ligi …Jedino Rikardo i Jankovic,kao i Zakaric ostalo je sve kuku lele ,da neda bog nikome …Potpuno je nejasno da su tako operisani od igre u odbrani,da beze od protivnika ostavljaju 30m prostora …Lask je ovu ekipu Besihtasa nadigrao ,a oni se sa nama igraju pametnom dovoljno.1-3 za Besihtas ako budemo imali srec jer je na poluvremenu vec trebalo da bude 1-3 za turke,nadigrali su nas ,jesu dobra ekipa ali realo mis smo jako losi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter