4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NE PRIMENJUJE ĐUKIĆEV ‘RECEPT’: Ovo je Mirkovićev izbor tima za Bešiktaš!

Objavljeno: 23.08.18 u 10:47

Pod palicom Zorana Mirkovića Partizan je upisao tri pobede, a večeras ima najteži ispit ove sezone.

Respekt prema Bešiktasu postoji, a Partizan je spreman za borbu i veceras u Humskoj od 20:30h časova jasan je zadatak domaćina, koji će sa standardnim timom pokušati da dođe do dobrog rezultata.

Kako saznaje HotSport, trener Zoran Mirković neće mešati karte, kao što je to redovno činio njegov prethodnik Miroslav Đukić, već će izvesti standardni tim kao protiv Nordsjelanda.

U konkurenciji je posle izdržane kazne i Sejduba Suma, ali bi trebalo da bude na klupi za rezerve kao i oporavljeni Ožegović.

Crno-belima iz Istanbula suprostaviće se standardna odbrana predvođena kapitenom Vladimirom Stojkovićem i četvorkom sa dva beka Miletića i štoperima Markovićem i Valijenteom.

Osiguranja ispred trebalo bi da su Zdjelar i Kosović, a zadatke na bokovima pokušaće da odrade Zakarić i probuđeni Janković, koji će svakako imati motiv da se pokaže pošto ga želi Bursa. Ispred jedinog napadaca Rikarda iz drugog plana delovaće Pantić.

Projektovan sastav Partizana: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić – Zdjelar, Kosović, Zakarić, Janković, Pantić – Rikardo.

0
0

4 Komentara

  1. Nekako smo tanki brate, nema tu igraca zbog koga bi publika u vecem broju dolazila nesto malo Jankovic ima taj potez dribling al vidim i njega oce da prodaju. Mi dovodimo pojacanje za 100 hiljada a cigani za milion. Nema tu puno mudrovanja samo treba pogledati koliko su kostali Zvezdini igraca a koliko nasi i coravom mora biti jasno..

    0
    0
    Odgovori
    • Mislim da si pomeshao lonchice! Vi dovodite bombe za preko milion evrova, tachnije za 1, 65 miliona!
      Kratka ti pamet, ako je uopshte i imash!

      0
      0
      Odgovori
  2. Да ли управа има замјену за Јанковића или ће се чекати 31.08. па да нас ,,изненади” његов одлазак?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter