7
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘KOŠARKAŠKI VLADIMIR STOJKOVIĆ’: Novi ‘slučaj majica’, na internetu kruže slike Stefana Jankovića u crno-belom (FOTO)

Objavljeno: 23.08.18 u 14:52

Već nedeljama je centar između Crvene zvezde i Partizana.

Nakon što se nije pojavio na početku priprema crveno-belih, Zvezda je pokrenula disciplinski postupak protiv Stefana Jankovića.

Sa druge strane, Janković nezadovoljan kašnjenjem oko primanja u Crvenoj zvezdi želi da raskine ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana što bi mogao da iskoristi Partizan i angažuje momka iz Beograda.

Saga oko Stefana Jankovića nastavila se danas kada je na društvenim mrežama krenula da kruži fotografija košarkaša Zvezde u navijačkoj majici Partizana sa natpisom ‘Grobari Ontario’.

Janković se sa četiri godine zajedno sa porodicom 1997. preselio u Misisaugu, državu Ontario u Kanadi te ima dvojno državljanstvo, a moguće je i da fotografija datira i iz nekih ranijih godina.

0
0

7 Komentara

  1. Pa on je najlošiji igrač u Zvezdi, treba ga pokloniti komšijama i pojačati tim . A još ako plate za njega nešto , ne treba razmišljati uopšte.

    0
    0
    Odgovori
  2. Covek hoce da napreduje u karijeri, ne znam sta je tu sporno. Moze svako da navija za koga hoce, i pritom bude realan ili ne, ali pogledajte kroz istoriju ko je igrao u Partizanu, a ko u zvezdi.

    0
    0
    Odgovori
  3. nije isto
    onaj se kuno kako nebi nikad preso, a za ovog se uvek znalo da je grobar. veoma velika razlika. neka bude u stilu Omera Ozegovica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter