0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Krstajićeve velike promene, Zvezdu ‘kači’ revolucija u LŠ, zanimljivo veče u Humskoj

Objavljeno: 22.08.18 u 23:35

Baš dosta je danas bilo vesti koje su okupirale pažnju čitalaca, ovo su najčitanije.

Veliku pažnju od samog početka dana privukla je izjava o ‘ratu koji bukti’ u reprezentaciji Srbije, a onda je dosta prašine podigao i spisak selektora Mladena Krstajića za prva dva meča novoformirane Lige nacija.

Crvena zvezda je remizirala sa Salcburgom, pa je veliki odjek imala naša analiza tog susreta, kao i onoga što crveno-bele čeka za sedam dana u Austriji. Takođe, Delije su se zainteresovale za veliku promenu koja će se desiti od grupne faze Lige šampiona, kojoj se nadaju.

Partizan se, sa druge strane, bori za Ligu Evrope i sutra ga očekuje meč protiv Bešiktaša u Humskoj. Stoga je na današnjoj konferenciji govorio Domagoj Vida i njegova izjava o spornoj kafani ‘Beograd’ je privukla veliku pažnju, kao i snimci i slike sa treninga.

U Zemunelu su Grobari iznenadili i pozdravili svoje miljenike pred ovaj veliki duel, a šansa za Partizan mogao bi da bude izostanak dve velike zvezde Bešiktaša, uz od ranije odsutnog Alvara Negreda.

Među najčitanijim vestima bili su i izjava Aksela Vitsela o proslavama gola sa prekrštenim šakama, debakl Dragana Stojkovića Piksija u Kini i svađa Duška Tošića sa golmanom, kao i spisak košarkaškog selektora Aleksandra Đorđevića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter