5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN: Grobari, požurite, karte idu bolje od očekivanog…

Objavljeno: 22.08.18 u 11:26

Fudbaleri Partizana sutra od 20.30 dočekuju Bešiktaš u prvom meču plej-of runde za plasman u Ligu Evrope, a stadion u Humskoj mogao bi da bude pun.

Crno-beli imaju šansu da se Bešiktašu osvete za dva poraza u grupnoj fazi Lige Evrope pre četiri godine. Ono što je sigurno tim iz Istanbula dočekaće pun stadion u Humskoj. Kako javljaju iz Partizana prodaja karata ide neočekivano i na stadionu će biti više od 20 hiljada navijača.

Naravno, prodaja ulaznica se nastavlja danas i sutra, te bi stadion u Humskoj posle duže vremena mogao da bude pun. Bešiktaš po dogovoru dva tima neće imati podršku navijača u Beogradu, baš kao ni Partizan u Istanbulu.

Ulaznice se mogu kupiti u prodavnici Tiktetlajna, u Bulevaru Milutina Milankovića 1, lokal 46 (od 9 do 18 časova), zatim na prodajnom mesto Tržanog centra „Stadion“ na Voždovcu, na info pultu (od 10 do 22 časa), preko sajta www.ticketline.rs, telefonski na broj 011/20-30-570, kao i na blagajnama stadiona Partizana (od 10 do 18 časova, a na dan utakmice do početka meča, zakazanog za 20.30). Cene su: 700 dinara za južnu i severnu, 1.000 za bočne delove zapadne i istočne, a 1.500 dinara za centralna mesta na tribinama, uz napomenu da su pozicije u ložama 5.000 dinara.

Partizan je još jednom podsetio Grobare da fer i sportski navijaju kako bi bila izbegnuta eventualna kazna od strane UEFA.

0
0

5 Komentara

  1. GROBARI CE IZDOMINIRATI I NA TERENU I NA TRIBINAMA! POBEDICEMO TURSKE KONJANIKE HMM U STVARI SAMO TURKE BEZ KONJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter