4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUHAMED BEN: Otvoriće se Austrijaci tamo, a onda…

Objavljeno: 22.08.18 u 09:44

Remi 0:0 sa Salcburgom pred praznim tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’ uliva nadu pred revanš za tačno sedam dana u Mocartovom gradu.

Muhamed Ben veruje da će Crvena zvezda obezbediti prolaz u Ligu šampiona, kao što je to pre osam dana učinila u Trnavi.

– Dobro je što nismo primili gol kod kuće. Igrali smo dobro u odbrani, a sledeći put ćemo morati da iskoristimo prilike koje imamo. Pokazalo se koliko su nam navijači važni, daju nam energiju i nedostajali su nam. Verujem da će nas u Austriji bodriti kao što su u Slovačkoj. Salcburg će se otvoriti u revanšu, imaćemo više prostora za kontre, biće otvorenija utakmica – rekao je Muhamed Ben.

Revanš meč sa Salcburgom na programu je u sredu od 21 čas na Red Bul areni.

0
0

4 Komentara

  1. MUHAMED BEN: Otvoriće se Austrijaci tamo, a onda… će Austrijanci videti svoga Boga, kada se ragoropadi Ben! Austrijanci su se već uneredili u gaćama, jer znaju šta ih čeka. Kada Ben Muhamed onako korpulentan i snažan u duelima, idealan za presing, bude igrao u Salcburgu, on će odmah pokazati razliku na terenu, zbog koje je i doveden u Zvezdu! Bolje mu je da ništa ne obećava jer on to ne može ispuniti!

    0
    0
    Odgovori
  2. Muhamed Ben nema prava da priča o revanšu, jer je bio katastrofalno loš! On je jedan iz plejade Milojevićevih ljubimaca koji imaju unapred zagarantovano mesto u timu! Ova unapred zagarantovana mesta u timu su jedan od razloga loše igre Zvezde. Muhamed Ben jednostavno nije dorastao trenutku, odnosno takmičenje na ovom nivou prevazilazi njegove limitirane mogućnosti! Ovo mu nije SLS gde domaće sudije sviraju svaki pogled u Bena Muhameda. Videli smo juče koliko je lopti i duela izgubio. Uporediti njegovo znanje sa znanjem Melega, Jovančića i Simića je smešno! Uostalom nisu Grci trube za fudbal, pa su u Olimpijakosu držali ovog „kapitalca“, ne na klupi, nego na tribinama! Jednostavno, njegov učinak je ravan „nuli“!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter