0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ODJECI SLUČAJA ‘MODRIĆ’: Real Madrid tuži Predraga Mijatovića?

Objavljeno: 21.08.18 u 22:16

Nije samo Inter na udaru ‘kraljevskog kluba’.

Iako je Predrag Mijatović legenda Madriđana i čovek koji im je golom doneo titulu šampiona Evrope 1997. godine, Real nema pardona prema njemu.

Šta više, sprema se tužba protiv nekadašnjeg napadača i sportskog direktora ‘kraljeva’ zbog toga što je Mijatović zajedno sa menadžerom Vladom Lemićem pokušao da dogovori u tajnosti prelazak Luke Modrića u Inter.

Kako prenosi radio ‘Kadena ser’, Mijatović i Lemić su nudili Modrića nekolicini klubova u Evropi, ne samo Interu, koga je već Real tužio jer je navodno pokušao tajno da nagovori hrvatskog reprezentativca da pređe u Italiju.

FIFA je sklona tome da kažnjava klubove koji u tajnosti pregovaraju sa tuđim igračima, mada bi sve mogla da ‘pokvari’ izjava Modrića da je priča o prelasku u Inter ‘čista budalaština’.

Na kraju cele sage, on je ostao u Realu gde bi trebalo da dobije novi ugovor vredan 10.000.000 evra po sezoni, što bi bilo 3.500.000 evra više od aktuelnog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter