5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NOVI LJUBIMAC GROBARA: Uz njihovu podršku, punog srca i hladne glave – rušimo Bešiktaš!

Objavljeno: 21.08.18 u 16:44

Štoper Partizana, i u poslednje vreme desni bek, poručuje da ima recept koji bi mogao da bude koristan protiv turskog velikana.

Partizan se u četvrtak od 20:30h u Humskoj sastaje sa Bešiktašem i novi ljubimac crno-bele publike, Nemanja R. Miletić, kome su navijači protiv Nordsjelanda sa tribina skandirali ‘Ćelavi, Ćelavi’ deli optimizam celog tima.

– Nijedna utakmica nije ista, pa ni ta koja je igrana 2014, pa ni ova koju ćemo igrati u četvrtak. Svakako da smo željni pobede i da ćemo dati svaki atom snage da prođemo dalje i uđemo u grupnu fazu Lige Evrope. Bešiktaš je ozbiljan tim, ali nema predaje, igraćemo punog srca i hladne glave! – izjavio je Nemanja R. Miletić.

Svi u crno-belom taboru svesni su kakvu ekipu imaju za rivala, ali se ne predaju.

– O njihovim igračima ne treba trošiti reči, Rajan Babel, Rikardo Kvarežma. Očekujemo podrsku navijača, pun stadion i energiju koja će nam dati upravo ‘to više’ – rekao je Miletić.

0
0

5 Komentara

  1. Iskreno, ne verujem u moci ove ekipe Partizana. Ali, sve je moguce ako ekipa bude pronasla motive i igru protiv velikog protivnika.

    0
    0
    Odgovori
    • Екипа је лимитирана и то је видљиво и очигледно (захваљујући управи), али је све могуће јер имамо тренера који је живац и ако буде требало да улети на терен, то ће урадити… неће бити без фацијалне експресије и на крају рећи да нема шта да замјера својим играчима…

      0
      0
      Odgovori
  2. Došao u najveći klub u Srbiji, od kad je Srbija samostalna crno beli iz humske su najbolji klub, tako da komentari od komšinice pssssst nauči mala prati sudje nemešaj se u dvorište tudje.

    0
    0
    Odgovori
  3. xaxaxax cuj oni ruse Besiktas kakav naslov bi ne mozete da srusite Lucane i Surdulicu vi ce te nekoga da rusite Besiktas ima da vas pokida necete znati gde se nalazite bice petarda ko vrata

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter