1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKA MILIVOJEVIĆ KRITIKOVAO SELEKTORA: Krstajić je nešto svoje pokušao i pogrešio!

Objavljeno: 21.08.18 u 09:22

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević je za ‘Dejli mejl’ govorio o rezultatu reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Bivši fudbaler Rada i Crvene zvezde je istakao da 95 posto reprezentacija koje pobede prvu utakmicu prođu daje, ali da to nije bio slučaj sa Srbijom.

– Počeli smo dobro, 95% ekipa koje pobede u prvoj utakmici prođu dalje. Ali, druga utakmica je bila ona koja je odlučila našu sudbinu. Mislim da smo morali da budemo iskusniji i da više igramo na rezultat poslednjih 15 minuta. Pokušali smo da rizikujemo, gde po mom mišljenju nismo smeli – rekao je Luka Milivojević.

Vezista tima iz Londona je kritikovao odluku selektora Mladena Krstajića da protiv Brazila ‘eksperimantiše’ sa novom postavom.

– Na utakmici protiv Brazila je selektor imao svoje mišljenje, nešto što je on pokušao i na kraju smo izgubili, pa je to bio loš izbor – rekao je Milivojević za ‘Dejli mejl’.

Mladen Krstajić bi u narednih nekoliko dana trebalo da objavi spisak igrača za Ligu nacija, a videćemo hoće li se na njemu naći ime Luke Milivojevića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter