1
Evropske lige

FOTO: YouTube

TO BI BILO ZABAVNO GLEDATI: Radonjić i Baloteli zajedno u timu, ali…

Objavljeno: 21.08.18 u 11:30

Nemanja Radonjić novi je fudbaler Olimpika iz Marseja, a tim sa ‘Velodroma’ imao je još jednu veliku želju…

Potrošio je Marsej 12 miliona evra za dovođenje Nemanje Radonjića. Ali, Srbin nije bio prioritet ekipe sa ‘Velodroma’. Naime, prva želja trenera Ruda Garsije bio je napadač Nice Mario Baloteli. Italijan je sa timom sa Azurne obale imao džentlmenski dogovor da za četiri ili pet miliona evra može da ode, ali je Marsej ponudio svega 2,5 miliona evra i nije želeo da da evropsku novčanicu više.

– Klub je imao džentlemenski dogovor sa igračem da ga pusti ovog leta. Imao je otvorena vrata ukoliko bi se ispunili određeni uslovi u iznosu između 4.000.000 i 5.000.000 evra. Marselj prvo nije ponudio ništa, a zatim je stigla ponuda od 2.500.000. Ništa više od toga… Mario je bio njihov apsolutni prioritet, ali su ga propustili zbog 1.500.000 evra – rekao je predsednik Nice Žan Pjer Rivera.

Baloteli je u Nicu stigao na leto 2016. godine, nakon što mu je istekao ugovor sa Liverpulom. U protekle dve sezone postigao je 43 gola na 66 utakmica u svim takmičenjima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter