7
Domaći fudbal

NOVO POJAČANJE PARTIZANA: U Humskoj predstavljen igrač koji je prošle sezone tresao mrežu Bešiktaša!

Objavljeno: 21.08.18 u 16:20

Na stadionu Partizana održana je promocija Aleksandra Šćekića, dosadašnjeg igrača Genčerbirligija i standardnog reprezentativca Crne Gore.

Njega je, najpre, javnosti predstavio sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji je istakao veliko zadovoljstvo jer je Šćekić potpisao za crno-bele.

– Reprezentativac Crne Gore, ima iskustvo koje nam je potrebno, igrao je u ozbiljnoj turskoj ligi i zna kako se igra na internacionalnom nivou. To je struka apostrofirala kao bitno za ovih 10-15 dana koliko smo zajedno sa novim šefom struke. Bata ga dobro poznaje, dve godine su sarađivali u reprezentaciji Crne Gore, a od danas će u crno-belim bojama našeg voljenog kluba – bile su uvodne reči sportskog direktora Ivice Ilieva.

Zatim se i novi broj 19 Partizana, inače zadnji vezni i po potrebi štoper, obratio predstavnicima medija.

– Čast mi je što sam došao u najveći klub na Balkanu, sa velikom istorijom i najboljim navijačima. Svaki klinac koji mašta da igra fudbal sanja o ovako velikom klubu, a meni se danas ostvario. Na meni je da radim, da budem što bolji i da u narednom periodu opravdam poverenje uprave i svih navijača Partizana – rekao je Aleksandar Šćekić.

U reprezentaciji Crne Gore je sarađivao sa Zoranom Mirkovićem i zato je i došao u Humsku na preporuku popularnog ‘Bate’.

– Sa šefom sam radio dve i po godine, poznajemo se odlično. Navijači od mene mogu da očekuju odanost, poverenje i rad – a istakao je i da se čuo sa Ljubišom Tumbakovićem i da ga je selektor Crne Gore uputio u kakav klub dolazi.

Već su počela neka poređenja sa Radosavom Petrovićem, inače ljubimcem navijača Partizana.

– Slične smo konstitucije, a ja ću dati sve od sebe da budem i bolji – rekao je Šćekić i zaključio da se nada da će ‘preneti pelcer’ na neke od saigrača pred duele protiv Bešiktaša, budući da je i sam tresao njegovu mrežu prošle sezone.

0
0

7 Komentara

  1. Najbolji lek za Srbiju KATANAC zvezdi na vrata, i dosta jedan od ta dva kluba da igra evropu, u ovom slucaju je to Partizan koji je od osamostaljenja srbije daleko bolji od zvezde, pa da narod ne trpi toliko, gasite svetlo na mrakani, da se bar malo poboljsa stanje, makar i 10 posto, pozzzzz

    0
    0
    Odgovori
      • Nesto te nisam vidjao dok je vas drzava finansirala decenijana? Dakle, sve je super dok vas pumpaju narodnim parama! A za tvoju informaciju i Zvezda i Partizan dobijaju isto od drzave para, sada, shto ranije nije bio sluchaj! A sad umukni!!!

        0
        0
        Odgovori
  2. Da je Partizan pravi klub,povukao bi sve prvotimce i sa podmlatkom igrao ovu Zvezdinu ligu koja je napravljana za nju!!!Neko dovodi pojacanja od po milion a neko ovakve igrace koji ne kostaju ni 100 000 evra.Partizan su opljackali i neka i njemu drzava da sponzora poput Gasproma!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter