0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

NOVI POVRATNIK U SLS: Bivši vezista Partizana se vratio u Srbiju, ali ne u Humsku

Objavljeno: 20.08.18 u 18:56

Iako se činilo da je superligaš završio sa kupovinom na transfer pijaci, ipak nije kraj.

Radnički Niš je danas dobio još jedno pojačanje u veznom redu, a reč je o nekadašnjem igraču Partizana.

Iz Slovana se u Srbiju vraća Uroš Damnjanović koji je već zadužio opremu Meraklija. Vezista je ponikao u Radu, potom je nastupao za Teleoptik, da bi 2015. godine bio prekomandovan u Partizan.

Bivši mladi reprezentativac Srbije je protekle sezone prešao u Slovan iz Bratislave za koji je odigrao svega šest utakmica, te je rešio da minutažu ponovo potraži u domovini.

– Odabrao sam Radnički jer mislim da ima veoma dobru ekipu u kojoj ću moći da napredujem kao igrač. Želim da se što pre nametnem treneru Lalatoviću, da doprinosim dobrim rezultatima kluba, da pokažem da vredim i uveren sam da je Niš idealna sredina za mene. Najbolje se snalazim na poziciji iza napadača na sredini terena, mada sam spreman da odgovorim i drugim zadacima koji se postave pred mene. Poznajem nekoliko novih saigrača i neću imati problem sa uklapanjem. Sa Petrom Grbićem sam šest meseci bio u Partizanu, sa Radovanom Pankovom sa igrao za mladu reprezentaciju Srbije, a poznajem i Andriju Mijailovića. Spreman sam, vredno treniram i pokušaću da se što pre nametnem šefu stručnog štaba i izborim se za mesto u prvoj postavi. Radnički ima odličnu ekipu i pred nama je sigurno sezona sa puno uspeha i radosti, rekao je Damnjanović na promociji.

FOTO: FK RADNIČKI NIŠ
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter