0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Bilbao i Liverpul su ‘sigurice’

Objavljeno: 20.08.18 u 10:59

Nisu juče uspeli Inter i Mančester Junajted da ostvare pobede i glavni su ‘krivci’ za pad tiketa tako da danas imamo novi ispit sa mečevima koji treba da budu veoma intresantni.

K. PALAS – LIVERPUL 2 (1.45)

Domaćin je startovao pobedom tako da nisu pod pritiskom večeras protiv jakog rivala koji dolazi u London po tri boda, a ekipa Jirgena Klopa učiniće sve da ostvari zacrtani cilj.

ATALANTA – FROZINONE 2 – 3 GOLA (2.00)

U Bergamu su se prošle sezone gosti loše provodili i ova ‘tvrdjava’ je retko rušena tako da povratnik u elitu ce pokušati da se osladi bar bodom i ne treba da se očekuje veliki broj golova.

BILBAO – LEGANES 1 (1.80)

Otvaranje sezone donosi domaćinu ulogu favorita pred svojim navijačima i crveno-beli će pokušati da upišu prvu pobedu nad ekipom iz predgrađa Madrida čiji je cilj i ove sezone opstanak.

ŠIROKI BRIJEG – SLOBODA (T) 1 (1.55)

Ušli su formu kako se polako zahuktava šampionat i imaju večeras jedini zadatak da pokušaju da ostvare uspeh, a gost iz Tuzle ima čvrstu ekipu koja će pokušati da ukoči protivnika.

Ukupna kvota na tiketu je 8.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter