2
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

FOTO-UBOD: Rešen problem Zvezdinog ofanzivca, spreman je za Salzburg uz ovo pomoćno sredstvo!

Objavljeno: 19.08.18 u 10:45

Odbio je da ode na operaciju nosa da bi utorak mogao da igra u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Hrabrost, želja, ljubav… Pored loma nosa u meču sa Spartakom iz Trnave i duela sa Totom, Nikola Stojiljković je ostao na terenu cak 70. minuta.

Kada su lekari posle snimaka u Beogradu preporučili operaciju napadač je odbio i odlučio da sa maskom poput ‘Zoroa’ nastupi u utorak protiv Salzburga.

– Osećam se dobro i nemam bol. Naravno da uvek postoji rizik, ali nisam želeo da odustanem u veoma važnom meču i spreman sam za borbu. Polako se spremamo za Salzburg, koji je dobar tim, mada i mi imamo svoje adute – istakao je Stojiljković.

Stasiti napadač Crvene zvezde je juče odradio trening sa maskom i navikava se na zaštitu nosa. Tako je problem rešen i trener Vladan Milojević imaće na raspolaganju bivšeg igraca Brage.

Od povrede mišića se oporavlja Nemanja Milić, a jedan od ‘džokera’ je i novajlija Dzonatan Kafu.

0
0

2 Komentara

  1. Ubeđen sam u tvoj kvalitet, još kad bi neki tvoji saigrači shvatili da treba ranije da se oslobađaju lopte i da je prioritet pobeda a ne njihovo dokazivanje, bilo bi sve uredu Nadam se da će i Milojević upozoriti na to veziste. Ako ti dodaju barem 2-3 pasa u prostor siguran sam da ćeš dati gol ili opet asistirao za gol. Srećno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter