0
Domaći fudbal

FOTO: MEDIAGOL

UDARNE VESTI DANA: Reprezentativac Makedonije rešenje za Zvezdin napad, Partizan se pojačava iz Superlige

Objavljeno: 18.08.18 u 23:32

Mada ovog vikenda ‘večiti’ ne igraju svoje utakmice u Superligi daleko od toga da se ne radi punom parom na Topčiderskom brdu.

Jedne od najčitanijih vesti danas tiču se potencijalnih pojačanja Crvene zvezde i Partizana.

Dva najbolja srpska tima još uvek nisu u potpunosti formirala ekipe za sezonu koja je počela.

Crvena zvezda pod hitno mora da angažuje pravu zamenu za Aleksandra Pešića u špicu ovog leta, a kao moguća opcija spominje se makedonski reprezentativac. Sa druge strane, Partizan bi uskoro mogao da dobije još jedno pojačanje iz domaćeg šampionata.

Kada je reč o Partizanu, iz Humske bi uskoro mogao da ode Marko Janković. Kreativac je želja nekoliko ekipa, pre svega onih iz Francuske, ali je tim iz Humske za zacrtao cenu za reprezentativca Crne Gore zbog koje bi neki mogli i da odustanu.

Sem Bundeslige, sve ostale Lige petice su počele. Dva verovatno najinteresantnija meča danas bila su Kjevo – Juventus i Totenhem – Fulam.

Prvi pomenuti zbog debija Kristijana Ronalda u Juventusu, Portugalac nije uspeo da postigne gol, ali jeste da baci u nokdaun Stefana Sorentina, golmana tima iz Verone.

Ronaldo nije, ali Aleksandar Mitrović jeste postigao gol, prvi u dresu Fulama u Premijer ligi. To nije bilo dovoljno da tim Slaviše Jokanovića izbegne poraz na Vembliju, ali se nadamo da je danas počela golgeterska serija srpskog fudbalera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter