9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVO NIOTKUDA: Crno-beli vrlo blizu dovođenja napadača

Objavljeno: 18.08.18 u 13:11

Želi Zoran Mirković da pojača ekipu pred odlučujući dvomeč sa Bešiktašom.

Želja da se dođe do dogovora oko ovog transfera postoji na obe strane.

Kako naš portal saznaje, klub iz Humske ulice zainteresovan je za usluge Alekse Vukanovića, dvadesetšestogodišnjeg igrača Napretka iz Kruševca. Čelnici oba kluba već su preogavarali oko ovog ‘posla’, a to da li će Vukanović doći u Humsku u mnogome zavisi od statusa Ognjena Ožegovića i toga da li će on ostati u klubu ili ne.

U svakom slučaju u crno-belom taboru nema potrebe za panikom jer je rok za licenciranje igrača za meč sa klubom iz Turske sreda. Vukanoviću je ostalo još godinu dana ugovora u Kruševcu, tako da bi Partizan morao da plati obeštećenje za igrača koji je prošle sezone na 39 utakmica dao osam golova uz devet asistencija.

0
0

9 Komentara

  1. Ale Ale ahahaha, ale ale od komsinice male, tvoj klubcic je maleni popij limunadu i ne talambaj ovde

    0
    0
    Odgovori
  2. U ovom trenutku jedino pravo pojacanje bi bilo da ivica ode i povede tu ekipu oko sebe. Ivice druze ti si grobar i mi to postujemo, verujemo da si radio u najboljoj nameri, ali brate lose si radio, nisi ti za taj posao. Za 5-6 prelaznih rokova doveden je samo jedan extra igrac – Leonardo, bukvalno sve ostalo je neki suv prosek ili ispod njega. Malo, stvarno premalo. O fudbalerima najbolje govori to da partizan ni za jednog ne moze da dobije ni 2.000.000 eura, retko za koga i milion, a nije bilo tako kad ste vi dosli u klub. O tvom izboru za trenera – djukicu, necu ni da pricam. Pratim fudbal 30 godina i odgovorno tvrdim da je ovaj Partizan najgori u tom periodu. I na sve to na kraju prelaznog roka (kratak je, traje samo dva meseca pa niste imali kad), vi dovodite pojacanje iz nase lige, koje ima procenat 20% gola po utakmici (uz duzno postovanje i napretku i igracu)??? Zato hajde vi lagano krenite iz Partizana, pa da se vidimo na nekoj tekmi.

    0
    0
    Odgovori
  3. DOVEDITE BRE ONOG OBINU ili kako li se zove vec, sta dovodite odavde kad se vidi koliko je ko superioran strelac, a Radonjic da se zahvali Partizanu sto ga je fudbalski skolovao, jer u zvezdi bi postao promasaj decenije da se skolovao,, lepo zahvalnost, a cuh da deo kolaca transfera njegovog ide i partizanu, ahahahahaha, bas lepo, tako treba, zvezdi odmah sve to uzeti za dugove koje imaju debele, poravnati, smanjiti tojest dugove da ne budu veci, ostaviti samo za sampone i peskire, valja se bar nesto, bum cc bum cc, caoooos

    0
    0
    Odgovori
  4. To može pod sve da se podvede,ali kao pojačanje nikako…Već je uveliko dokazano da igrači iz domaće lige ne mogu da igraju u partizanu!Nisu navikli na pritisak ne znaju gde udaraju,jednostavno zaborave da igraju fudbal…Tako da prvenstveno sopstvena omladinska škola i za koliko para toliko muzike ako uspe da se ubode neki stranac da iole valja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter