3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV ‘POTOP’: Igrao Ligu šampiona sa Partizanom, sada potpisao za klub iz Srpske lige Vojvodina (FOTO)

Objavljeno: 18.08.18 u 23:55

Ovih dana se desio još jedan interesantan transfer navijačima crno-belih.

Bivši fudbaler Partizana potpisao je za OFK Vršac, a reč je o Aleksandru Lazevskom.

Kako lokalni mediji pišu, jedan od najtrofejnijih igrača Partizana koji je u Humskoj igrao i Ligu šampiona i Ligu Evrope odlučio se za ovaj potez nakon što je ostao bez kluba. Prethodno, Lazevski je bio igrač Slobode iz Tuzle.

Lazevski je dete Partizana, za taj klub je kao senior u periodu od 2007. do 2013. godine odigrao 52 utakmice i postigao tri gola. Potom je otišao u ukrajinsku Hoverlu, da bi se vratio u Superligu, u Rad. Nosio je još dresove Olimpije i Mladosti dok nije zaigrao u Gradu soli.

Pored toga što je kao fudbaler crno-belih igrao u dva elitna evropska takmičenja, Aleksandar Lazevski je u dresu Partizana osvojio četiri tirule prvaka Srbije i jedan kup. Za najbolji tim Makedonije nastupio je 14 puta.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Zavisi u kojim je godinama vec, a i kakve pare je dobio, ne pametujte, nije to zvezdin igrac, nije dete malene komsinice, vec velikog Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter