0
Evropske lige

FOTO:PRINTSCREEN

HOTSPORT SAZNAJE: Srbin koji je čuvao mrežu Milana, na pragu je angažmana u Izraelu

Objavljeno: 18.08.18 u 13:56

Ovo će biti ujedno i novo poglavlje u karijeri našeg golmana.

Bivši čuvar mreže Milana sporazumno je raskinuo ugovor i napušta Italiju posle šest godina

Promenio je niz klubova u Italiji Lazar Petković, koji je branio i gol slavnog Milana, pa je na korak od selidbe na novu destinaciju. Posle odlične sezone u Pizi i priprema za novu sezonu gazde su odlučile da smanje budžet i nemaju ambicije za ulazak u viši rang, pa su postigli dogovor sa nekoliko igrača da napusti ekipu. Sporazum treba da se samo potpiše u ponedeljak kada će Petković postati slobodan igrač. Njegova sledeća destinacija treba da bude verovatno Izrael pošto su pregovori sa tamošnjim klubom blizu konačnog dogovora.

Jedna od opcija je i povratak u Srbiju, a talentovani čuvar mreže ima pozive dve ekipa mada je primarno da nastavi posao u inostranstvu. Petković je kao super talenat došao u Milano, prošao mlađe selekcije i kasnije se kalio u Parmi, Speciji, Padovi i Karpiju. Dobra sezona u Pizi donela je ponude iz višeg ranga, ali je hteo da ostane u istim bojama do sledećeg leta. Ipak, sada sledi sledeći korak u karijeri momka koji je u Srbiji branio za Vojvodinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter