0
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

UDARNE VESTI DANA: Janković najavio odlazak, a Italijani ‘bombastičan’ dolazak u Partizan, rastu šanse za dva mesta u LŠ

Objavljeno: 17.08.18 u 23:32

Vesti koje su obeležile dan za nama. Bilo ih je dosta, sa obe strane Topčiderskog brda.

Nakon meča protiv Nordsjelanda i novog trijumfa, najzaslužniji za novi trijumf Marko Janković ostao je dugo posle saigrača na doping kontroli, a par novinara ga je sačekalo i on je otkrio da li je vreme za odlazak ili ne.

Tom prilikom, na stadionu se moglo čuti da će i Partizan odložiti svoj superligaški meč pred plej-of za Ligu Evrope, što se kasnije i potvrdilo.

Upravo prolazak Partizana povećao je šansu srpskog klupskog fudbala da u dogledno vreme dobije dva tima u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jer smo značajno napredovali na listi i rastu šanse.

To bi se tek desilo ukoliko bi Crvena zvezda ušla u Ligu šampiona, a u tome bi im pomogli navijači ukoliko bi UEFA izašla u susret crveno-belima nakon predloga o odlaganju odluke.

Poznato je već koja će televizija prenositi duel protiv Salzburga, ali i da će Delije trening pred taj meč iskoristiti za podršku igračima uoči novog meča sezone.

Dosta se priča o transferu Nemanje Radonjića u Olimpik iz Marseja, poznato je kako bi se podelio ‘kolač’, a na kraju dana dobili smo i komentar trenera francuskog tima Rudija Garsije.

U Humskoj bi za to vreme mogla da odjekne ‘bomba’ koju su najavili Italijani, jer bi mogao da stigne bivši igrač Intera i Vest Hema, a u košarkaškom klubu dogovoren je dolazak novog američkog igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter