12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAD MOŽE ZVEZDA: Partizan uputio zahtev Superligi Srbije!

Objavljeno: 17.08.18 u 09:18

Pred fudbalerima Partizana je odlučujući evropski ispit u kom će se u borbi za grupnu fazu Lige Evrope sastati sa Bešiktašom.

Crvena zvezda u utorak igra odlučujući meč u borbi za Ligu šampiona protiv Red Bul Salcburga i zbog toga su Superliga Srbije i Napredak odlučili da izađu u susret crveno-belima i da im odlože meč 5. kola Superlige Srbije. Sad isto traži i Partizan.

Naime, crno-beli bi u nedelju trebalo da odigraju utakmicu sa Radom u Humskoj od 19 časova. Ipak, Partizan je uputio zvaničan zahtev da im se utakmica sa ‘građevinarima’ odloži kako bi imali vremena da se spreme za giganta iz Istanbula.

Sada je sve na Superligi Srbije koja mora doneti odluku. Prošle godine odloženi su mečevi Crvene zvezde i Borca, to jest Partizana i Napretka, a oba srpska predstavnika su se kasnije plasirala u Ligu Evrope.

0
0

12 Komentara

  1. Какве везе има што је звезда добила да се одложи утакмица. Да подсетим навијаче партизана да је крушевац изашао партизану у сусрет и такође одложио утакмицу прошле године са партизаном због утакмице са неким Видеотоном великом и јаком екипом свима познатом у европи. Слацбург је пун пара али није ништа специјално бољи је од звезде. Звезда је играла лигашку утакмицу у недељу па у уторак велика утакмица за улазак у европу. Партизан игра недељ(лига) и четвртак(европа) немој се зафркавамо, партизан има довољно дана да се одмори до четвртка за европу, али мало за лигашки сусрет. Ко капира шта сам написао видеће да је право речено. Партизан не треба да помери утакмицу у лиги као звезде и због тога јер је ривал рад који једв опстаје у лиги а звезда је померила јаку и тешку утакмицу и дерби кола са крушевљанима који се боре за европу годинама

    0
    0
    Odgovori
    • Један дан мање више није то довољно ја навијам за Партизан па опет нећу да се помери пошто се игра 19. августа на годину дана од Демирове смрти а Звезда и СЛС су таква лоповска коалиција коју нормалан човек не може да укапира.ЗА СВЕ ХЕЈТЕРЕ ПРОЋИ ЋЕМО БЕШИКТАШ У ИНАТ СВИМА!

      0
      0
      Odgovori
  2. Kakve vajde od Partizana kad sigurno ispada bez veze remeti tok i raspored super lige ovo ti je kao ona narodna …vidjela zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter