0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ u Sevilji, ‘dvojka’ u Francuskoj

Objavljeno: 17.08.18 u 10:40

Na talonu su ponovo najbolji šampionati u Evropi tako da je izbor mečeva sjajan, a mi smo pokušali da ponovo pronađemo dobitnu kombinaciju.

REIMS – LION 2 (1.75)

Jasan je plan Liona da ove sezone bude u vrhu tabele, a ako hoće da budu uz rame PSŽ-u bi trebalo da pobeđuje „manje“ ekipe i večeras su pikirali tri boda za drugi uspeh u prvenstvu.

BETIS – LEVANTE 1 (1.75)

Španci kreću u borbu za bodove, a na terenu u Sevilji nije lako doći do rezultata i domaćin na premijeri ima zadatak da dođe do pobede, pošto su igrali dobro tokom pripremnog perioda.

ANDERLEHT – MUSKRON 4 + (2.00)

Domaćin je skockao ekipu koja igra za gol više i bili su veoma efikasni u prethodna dva kola i u istom stilu žele da nastave pred svojim navijačima u meču u kojem su apsolutni favoriti.

DINAMO (Z) – OSIJEK 1 (1.55)

Biće veoma intresantno na Maksimiru, pošto u goste dolazi ekipa koja ima maksimalan učinak od tri pobede, a domaćin pred nastavak takmičenja u Evropi hoće da ostvari novu pobedu.

Ukupna kvota na tiketu je 9.49.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter