0
Košarka

FOTO: HOTSPORT

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Biću tu za Grčku, ali ostali će morati da pobede Izrael!

Objavljeno: 17.08.18 u 12:42

‘Srpska haubica’ Bogdan Bogdanović otkrio je da će igrati za reprezentaciju Srbije u narednom kvlafikacionom ‘prozoru’ za Mundobasket.

Miljenik navijača Partizana trenutno se nalazi u Beogradu gde učestvuje u NBA kampu. Danas se otvorio našim medijima i potvrdio da će igrati za reprezentaciju Srbije. Za sada trenira u dvorani Dinamika na Dorćolu.

– Treniramo Bjelica i ja u Dinamiku, a ima i dosta igrača iz Fenera sa nama – kratak je bio Bogdan na početku, a onda se osvrnuo na kvlafikacioni ‘prozor’:

– Biću sa reprezantacijom u naredom prozoru.

Kada je reč o NBA ligi, Bogdan Bogdanović očekuje veću ulogu.

– Prošle godine svi smo imali jednake uloge u timu, mislim da će ove godine biti drugačija raspodela. Očekujem dosta više odgovornosti, minuta, a možda pređem da igram i pleja.

Srbiju na startu poslednje faze kvlafikacija za Mundobasket čekaju dueli sa Grčkom i Izraelom.

– Iako reprezentacija sa nama iz NBA lige pobedi Grčku, svakako će ekipa bez nas morati da dobije Izrael u narednom ‘prozoru’ – jasan je bio Bogdanović.

Ne smeta mu to što Sakramento Kingsi nemaju šampionske ambicije.

– Naporno treniram, dajem svoj maksimum, a kada izađem na teren onda se igram. Nisam frustriran zbog toga što Kingsi nemaju šampionske ambicije. Moje je da se takmičim – zaključio je Bogdanović.

Sa NBA kampa za HotSport: Nemanja Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter