0
Domaći fudbal

ALEKSANDAR VESELINOVIĆ: Premalo bodova za ono što smo zacrtali! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.18 u 13:40

Šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da mu je jasno šta se očekuje od njegove ekipe u sutrašnjem meču protiv OFK Bačke, te da je svestan da je Voša u dosadašnjem toku prvenstva osvojila manje bodova nego što su to navijači priželjkivali.

U petom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu OFK Bačke na “Karađorđu”. Posle četiri utakmice bez pobede u prva četiri kola, pobeda je preko potrebna crveno-belima kako bi konačno krenuli ka gornjem delu tabele i započeli seriju dobrih rezultata.

Sa tim se slaže i šef stručnog štaba “stare dame” Aleksandar Veselinović, koji i dalje veruje u svoj tim i svoj rad.

– Kao što je to bila i svaka prethodna, pred nama je opet veoma važna utakmica i mislim da je na tu temu izlišno govoriti neke suvišne reči. Gledajući sve ono što se dešavalo u prethodna četiri kola, realno imamo mnogo manje bodova od onoga što smo očekivali i u odnosu na sadržaj igara koje smo pružili. Igramo kod kuće, svesni smo šta se od nas očekuje i nemamo nikakvu dilemu oko toga da sutra imamo jedan jedini cilj, a to je da od prvog minuta idemo na pobedu. Poštujemo protivnika i sve ono što Bačka radi u ovom prvenstvu, uzimajući u obzir to da su u poslednja tri kola pobedili Spartak i osvojili bod protiv Napretka i Čukaričkog, što su ekipe koje su prošle sezone bile u vrhu srpskog fudbala. Međutim, to ništa ne menja u našim ciljevima i mislim da nam je svima jasno šta se od nas očekuje i u kom pravcu treba da ide sutrašnja utakmica. Što se tiče igračkog kadra, svi momci su zdravi i na raspolaganju za meč, a meni je veliko zadovoljstvo da radim sa ovakvom grupom igrača, koji su izvanredni profesionalci i dobri ljudi. Svi koji su prethodnih dana dolazili u FC “Vujadin Boškov”, mogli su da vide da radimo u jednoj pozitivnoj atmosferi, te mislim da su zaslužili da ih ovom prilikom pohvalim – kaže Veselinović.

Iako nije želeo ništa da tvrdi, on je najavio da su moguće promene u sastavu u odnosu na prethodni meč protiv Mačve.

– Imamo vrlo dobru praksu da tokom nedelje odigramo prijateljsku utakmicu, koja služi igračima koji se oporavljaju od povrede ili imaju manju minutažu da održe ritam i pokušaju da se nametnu. Već 17 godina sam trener i nikada nisam ja postavljao igrače u tim, već su oni postavljali sami sebe. Skoro svi su veoma pozitivno prihvatili takav način rada i zato moram da ih pohvalim za odnos prema obavezama. Mnogi od njih se kroz te utakmice nameću i nama u stručnom štabu daju zadatak da o njima vrlo ozbiljno razmišljamo – rekao je Veselinović.

Meč između Vojvodine i OFK Bačke igra se sutra od 20 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 300 (zapad) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

Zbog radova na izgradnji tržnog centra “Promenada”, istočna tribina “Karađorđa” biće zatvorena za ovu utakmicu, a svi vlasnici sezonskih ulaznica za istok će sa tom kartom na ovom meču moći slobodno da uđu na zapadnu ili severnu tribinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter