0
Evrokupovi

ODLUKA MIRKOVIĆA: Partizan sa već poznatim sastavom dočekuje Nordsjeland, u špicu samo jedan čovek

Objavljeno: 16.08.18 u 09:30

Ekipa koja je odradila dobar posao nastupiće i večeras u Humskoj, a napred će ponovo biti samo Rikardo Gomeš.

Dva meča i dve pobede upisao je Partizan pod komandnom palicom Zorana Mirkovića, koji će večeras od 20.30 časova u revanšu protiv Nordsjelanda premijerno sedeti na klupi u Humskoj.

Urađeni posao u Danskoj donosi sigurnost, a kako saznaje HotSport popularni Bata se odlučio za iste adute kao startere u revanšu i izgleda da se drži „devize“ da tim koji pobeđuje ne treba menjati.

Meč pauze odradio je Sejduba Suma, ali nije u kombinaciji da bude u najboljem timu, dok je od ranije na bolovanju iskusni Zoran Tošić. Poverdu u Zemunu zbog koje mora na pauzu zaradio je Ožegović.

Ponovo će bekovske uloge imati dva Miletića, a Marković i Valjente pokušaće da sačuvaju napadače rivala. Pored Zdjelara i Kosovića u na jednom boku biće Janković i strelac drugog pogotka Zakarić. Ofanzivna uloga je namenjena Pantiću iza jedinog klasičnog napadača Gomeša.

Projektovan sastav: Stojković – N. R. Miletić Marković, Valjente, N. G. Miletić – Zdjelar, Kosović, Janković, Zakarić, Pantić – Rikardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter