0
Domaći fudbal

Foto: 2009 Chelsea FC

HOTSPORT SAZNAJE: ‘Bomba’ na pomolu, bivši napadač Čelsija pojačava Radnički (FOTO-UBOD)

Objavljeno: 16.08.18 u 13:18

‘Real sa Nišave’ mogao bi uskoro da aktivira pravu bombu i u svoje redove dovede nekadašnjeg fudbalera Čelsija saznaje Hotsport.

Fudbalski klub Radnički ima visoke ambicije u prvesntvu i kupu, a akvizicija pojačanja na svim pozicijama imperativ je Nenada Lalatovića i uprave kluba.

Dvadesetšestogodišnji napadač Marko Mitrović na probi je u niškom superligašu. Mitrović je rođen u Malmeu, a vuče korene iz Niša odakle su mu roditelji. U karijeri je nastupao za omladinske selekcije Olimpika, Malmea i londonskog Čelsija u kome je proveo tri godine. Seniorsku karijeru počeo je u Breši, a potom je nastupao za Ajndhoven, Randers i Sonderlinsk. Za reprezentaciju Švedske do 17 godina odigrao je 11 utakmica.

Mitrović se u jučerašnjem ‘debiju’ u prijateljskoj utakmici između Radničkog i Car Konstantina upisao u strelce u pobedi Meraklija od 4:1.

Međutim, nekadašnjem mladom reprezentativcu Švedske ostaje da se ovih dana nametne treneru Nenadu Lalatoviću i zaradi ugovor sa Radničkim.

FOTO: HOTSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter