0
Evrokupovi

FOTO: Dalymotion

AU, KAKAV ŠOK ZA GROBARE: Linc bio na pragu puta u Beograd, ali je Bešiktaš prošao dalje u 90. minutu (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.18 u 21:46

Malo je falilo da se velika senzacija dogodi u Lincu i da LASK izbaci favorizovani Bešiktaš, ali su se Turci izvukli u poslednjim minutima.

Turci su u Austriju stigli sa golom prednosti 1:0 i očekivalo se da će na Lincen areni odraditi posao i zakazati meč sa Partizanom. Ipak, dogodilo se suprotno, višestruki šampion Turske se izvukao u 90. minutu i sprečio jednu od većih senzacija u kvalfikacijama za Ligu Evrope.

LASK je poveo golom Žoaa Viktora u 42. minutu. Pravi šok je usledio u 69. minutu kada je Tete ponovo asistencijom uposlio Frisera, a ovaj pogodio za 2:0. Kada su svi pomislili da će Linc na noge Partizanu, Negredo je u 90. minutu pogodio za 2:1 i prolaz Turaka u plej-of za Ligu Evrope.

Španac je dva mainuta kasnije dobio drugi žuti karton to jest crveni, te je dobra vest da neće igrati u Beogradu. LASK je u nadoknadi vremena preko Otubanja imao stopostonu šansu, ali je promašio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter