0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Superkup Evrope privlači najveću pažnju – evo kladioničarskih predloga za danas

Objavljeno: 15.08.18 u 10:55

Na tiketu za danas imamo dva para iz kineske Superlige, uz neizostavni Superkup Evrope, a za kraj ostavljamo utakmicu iz MLS-a.

PEKING RENHE – ČANGČUN JATAI 3+ (1,65)

Nije u pitanju derbi ili neki meč koji izaziva veliku pažnju, ali baš u takvoj situaciji očekujemo najmanje tri gola. U Kini je to standard, a ovo je čak i jedna od boljih kvota za igru 3+.

ŠANGAJ ŠENHUA – GUIŽU ŽIČENG 1&D2+ (1,60)

Šangaj je nesumnjivo kvalitetniji tim od Žičenga, koji retko kada uspe da iznenadi favorita. Iznenađenja su uvek moguća, ali teško će do toga doći na ovom susretu. Očekujemo ubedljivu pobedu domaćeg tima.

REAL MADRID – ATLETIKO MADRID GG (1,80)

Cela Evropa, pa i svet, gledaće novi okršaj madridskih rivala. Šampioni Lige šampiona i Lige Evrope uglavnom nam donose efikasne utakmice, a to očekujemo i večeras u Talinu, bez obzira na taktičnost koja krasi tim Dijega Simeonea.

DC JUNAJTED – PORTLAND GG3+ (1,68)

U MLS ligi kao da ne znaju za odbranu. Pre par dana smo bili svedoci da je DC junajted u 96. minutu krenuo svim silama u napad, pa i sa golmanom pri rezultatu 2:2, a onda je majstorija Vejna Runija rešila meč. Golovi pršte kada igraju ova dva tima, verujemo da će tako biti i u noći između srede i četvrtka.

Ukupna kvota na tiketu je 7,98.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter