1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BEZ KALKULISANJA: Ovo je Milojevićev izbor za meč sezone u Trnavi, nema Ebesilija! (SASTAVI)

Objavljeno: 14.08.18 u 19:12

Fudbaleri Crvene zvezde od 20:30h igraju meč sezone protiv Spartaka u Trnavi u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nakon beogradskih 1:1, srpskom šampionu je potreban gol na vrlo teškom terenu u Trnavi i za očekivati je da će crveno-beli napasti od samog starta meča.

To će učiniti postava trenera Vladana Milojevića u formaciji 4-2-3-1, sa Borjanom na golu i ispred njega očekivanom četvorkom Stojković-Savić-Degenek-Rodić.

Najveće su promene u veznom redu, gde će zaigrati Krstičić i Jovančić kao centralni igrači, a ispred njih će kreirati Radonjić, Ben i Simić, koji je iznenađenje u startnoj postavi gde nema Lorenca Ebesilija. Najistureniji će biti Nikola Stojiljković.

Spartak Trnava – Crvena zvezda, 20:30h

Stadion: Anton Malatinski.
Sudija: Serdar Gozubujuk (Holandija). 

Spartak Trnava: Čudi – Kadlec, Tot, Godal, Čonka – Jirka, Sloboda, Grendel, Grešak, Rada – Bakoš.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovančić, Krstičić – Ben, Simić, Radonjić – Stojiljković.

0
0

1 Komentara

  1. Stojiljkovic decko totalno van forme, Ebesilio nam je trebao zbog šuta iz daljine ionako je teren mali za neke ozbiljne akcije. Verujem u Milojevica i momke, probijamo bunker! 1:2

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter