2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘ZNAMO KOLIKO JE JAKA ZVEZDA’: Može li se iz izjave trenera Spartaka iz Trnave zaključiti kako će igrati slovački prvak?

Objavljeno: 13.08.18 u 17:13

Deluje da može i da će to biti još defanzivnija varijanta nego u prvom meču u Beogradu.

Spartak je uspeo da pre šest dana na stadionu ‘Rajko Mitić’ ostane neporažen i čak sa golom u gostima dočeka sutrašnji revanš u Trnavi od 20:30h.

Zbog toga im odgovara i remi bez golova, što će evidentno biti cilj slovačkog šampiona od samog starta revanš utakmice. To se može zaključiti iz izjave prvog trenera Spartaka, Radoslava Latala.

– Znamo koliko je jaka Crvena zvezda. U Beogradu smo odradili tek pola posla. Naša igra je izgrađena na odbrani, a u revanšu nam odgovara i 0:0. U dvomeč sa Zvezdom ušli smo kao autsajderi, a srpski tim je i dalje favorit – rekao je Latal.

Spartak je tokom vikenda odigrao meč protiv Mihalovcea i slavio je sa 3:0, a Latal je odmorio veći broj igrača koji su odigrali prvi meč protiv Crvene zvezde.

– Bio sam u velikoj dilemi da li da sačuvam igrače ili ne. Drago mi je što smo ostvarili solidan rezultat i sada na miru možemo da se pripremimo za Crvenu zvezdu – podvukao je Latal.

Stadion u Trnavi biće krcat sutra od 20:30h, a Crvena zvezda je dobila oko 1500 karata, mada se očekuje možda i veći broj Delija na tribinama.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter