0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Na teren ne možemo da utičemo, ali u životu morate da verujete!

Objavljeno: 13.08.18 u 19:20

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević optimista je pred revanš meč protiv Spartaka u Trnavi, bez obzira na 1:1 iz prvog meča i očajan teren na stadionu ‘Anton Malatinški’.

(Iz Trnave za HotSport – Darko Noveski)

Strateg crveno-belih ponovio je da će ovo biti samo drugo poluvreme dvomeča i da očekuje dobru utakmicu sa obe strane.

– Ne bih da se ponavljam, kompaktan su rival i dosta agresivan. Spartak je u prednosti, ali mi se okrećemo nama, da izađemo da se borimo i videćemo kakav će rezultat biti – rekao je Milojević na početku konferencije u Trnavi.

Glavni utisak dan pre meča je očajan teren, koji bi po pravilu trebalo da odgovara mnogo više ekipi koja se brani, a to će sutra biti slovački prvak.

– Slažem se, teren nije u dobrom stanju. Ali on je takav i mi ne možemo ništa da promenimo – nije želeo da traži alibi trener Zvezde.

– Oni su utrenirana ekipa koja ima kvalitet i samim tim dobre igrače. Spoj su mladosti i iskustva, a najveći kvalitet im je kolektiv – dodao je Milojević.

Istakao je da igrači moraju da veruju u uspeh, da bi do njega došli.

– Ja stalno verujem. U životu morate da verujete. Nebitan je rezultat ni sada ni sutra, jednostavno morate verovati – rekao je Milojević, a zatim prokomentisao da li će biti provokacija na terenu od strane domaćina.

– Očigledno da možemo samo da se bavimo statistikom. Ona kaže da su tri meča završili sa igračem više. Na sve smo pripremljeni.

Milojević je na kraju rekao da ne očekuje velika iznenađenja.

– Spartak ima svoj stil igre i sva sredstva su dozvoljena dok ih pravila fudbala dozvoljavaju. Pripremićemo se i neće nas zavarati to što ulogu favorita prebacuju na nas. Ima dosta vremena do utakmice i ne može Spartak nas, a ni mi njih taktički da iznenadimo. Biće dobra utakmica – zaključio je Vladan Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter