4
Košarka

FOTO: STARSPORT

OKUPLJA SE PARTIZAN: Poznato na koga sve Čanak računa od danas, nema samo Pecarskog

Objavljeno: 13.08.18 u 10:54

Košarkaši Partizana večeras počinju pripreme za novu sezonu.

Za razliku od nekih prethodnih godina, Nenad Čanak gotovo da već ima oformljenu ekipu za iskušenja u takmičarskoj sezoni 2018/19.

Jedini koji će propustiti prve dane priprema jeste Marko Pecarski. Mladi centar je dobio nedelju dana duži odmor od saigrača zbog obaveza koje je imao na juniorskom Evropskom prvenstvu gde je sa Srbijom stigao do zlata i MVP priznanja.

Stranci Džok Lendejl i Markus Pejdž su stigli u Beograd, australijski centar i američki plejmejker će od prvog dana raditi sa ekipom što je takođe veoma bitno. Od novajlija, tu su i Rade Zagorac, Aleksej Nikolić i Amar Gegić koji su u Beogradu već duže vreme sa individualnim treninzima.

Od igrača koji su i prošle godine igrali za Partizan, na okupljanju će biti Vanja Marinković, Aleksandar Aranitović, Bandža Si, Novica Veličković

0
0

4 Komentara

  1. …aaaa Jankovic, ON ‘to’ samo ‘radi’ s’nama individualni trening ILI ipak OSTAJE sa OSVAJACEM LS u pokoravanju ABA lJige i povratku u EL, i uz sve tooo ‘pokazuje’ Zlom patrljkkku onu stvar .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter