2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan nije oduševio, ali pobedio u Gornjoj varoši

Objavljeno: 12.08.18 u 18:51

Fudbaleri Partizana slavili su sa 1:0 protiv Zemuna u meču 4. kola Superlige Srbije. Strelac jedinog gola bio je Danilo Pantić u 20. minutu meča.

Prvi je danas pripretio Partizan, ali je Milošević dobro ispratio centaršut Uroševića u drugom minutu. Pet minuta kasnije, Đerlek je uposlio Sumu ali Partizanov internacionalac nije uspeo da uputi povratni pas ka sredini kaznenog prostora.

U 10. minutu Vukadinović je sjajno prošao, pokušao je da pogodi gornji bliži ugao gola Vladimira Stojkovića, ali je reprezentativni čuvar mreže sprečio vođstvo Zemunaca. Isti fudbaler je minut kasije probao posle kornera, ali je udarac završio preko gola.

Nije uspevao Partizan u tim momentima da pripreti, ali su uprkos nedostatku prave prilike igrači Partizana došli do gola, i to zahvaljujući Danilu Pantiću. Vezista Partizana je povukao loptu na ivici kaznenog prostora, došao do prostora za šut i preciznim i jakim udarcem pogodio gol Miloševića.

Po isteku pola sata igre dva puta su bili opasni igrači Partizana, i to preko Smiljanića, čiji šut je dobro ukrotio Milošević, da bi Nikolić posle centaršuta Enakea probao, ali bez promene rezultata.

Zemun je u 35. minutu preko Vukadinovića mogao do poravnanja, ali on nije uspeo da centaršut Đalovića uputi ka mreži rivala dovoljno jako da ugrozi Stojkovića.

FOOTO: STARSPORT

Do kraja poluvremena, Urošević je centaršut Enakea poslao pored stative, a Zemun je nakon prekršaja Sejdube Sume nad Vukadinovićem dobio (opravdano) slobodan udarac umesto penala, ali ni tada nije bilo promene rezultata.

Drugo poluvreme donelo je i prvu izmenu, pošto je igru napustio Sejduba Suma a u nju ušao Goran Zakarić. Na prvo uzbuđenje čekali smo do 58. minuta i šuta Đerleka, ali visoko preko gola, a nešto sporiji ritam značio je i da je nova šansa usledila tek u 70, kada je Vukadinović izgubio ravnotežu momenat pre nego što je trebalo da loptu pošalje u gol, pa je Stojković lako intervenisao.

FOTO: STARSPORT

Neprecizan je potom bio Zarkarić u 73, sa druge strane Kukuličić je sjajno uposlio Dušana Savića u 76, ali je on promašio čitav fudbal.

Do kraja meča izabranici Zorana Mirkovića su se branili, dok je Zemun imao nekoliko solidnih pokušaja, ali promene rezultata nije bilo, pa se može reći da su crno-beli izašli iz rezultatske krize s obzirom na treći vezani trijumf. Ipak, u igri Partizana još mnogo toga ne štima i pred Mirkovićem je dosta posla kako bi ekipu vratio na pobednički kolosek.

Superliga, 4. kolo

ZEMUN – PARTIZAN 0:1 (Pantić 20)

Stadion: Zemun Sudija: Danilo Grujić (Niš) Gledalaca: 3000; Žuti kartoni: N. Stojković (Zemun), Suma, Đerlek, Zakarić, Enake (Partizan)

Zemun: Milošević – Stanimirović, Azemović, Cvetković, Bašanović – Luković, N. Stojković (od 78. Murajama) – Romanovskij (od 55. Savić), Đalović (od 64. Tošeski), Vukadinović – Kukuličić.

Partizan: Stojković – Enake, N. R. Miletić, Marković, Urošević – Smiljanić, Đerlek, Suma (od 46. Zakarić), Pantić (od 83. Zdjelar) – Ožegović, Nikolić (od 64. Janković).

Igrač utakmice: Danilo Pantić (Partizan)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

  1. Vucelic je i doveden da nemo posmatra kako Zvezda uzima titule…..Partizan ne moze da parira Zvezdinom budzetu od 20 miliona evra,ali to niko iz uprave Partizana ne sme da kaze!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pod hitno pojačanja, igra katastrofa, ilieva uručiti otkaz i nego bombone, vučelića premestiti za domara i dati mu surutku da nazdravlja ispod stepeništa, BATA ako se ne trzne zviždaće mu otkaz uskoro, e da a Vazuri u ruke metlu pa na parking uz jogurt moja kravi a, pozzzzz.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter