0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPUŠTANJE ZABORAVITE: Mirković bi danas mogao da izvede dva napadača u Zemunu… (SASTAV)

Objavljeno: 12.08.18 u 10:20

Na najbližem gostovanju udaljenom samo dve autobuske stanice od Zemunela crno-beli imaju imperativ pobede, ali i ulogu apsolutnog favorita.

Prva evropska epizoda pod komandom novog trenera Zorana Mirkovića završena je pobedom u Danskoj, a premijera u prvenstvu je danas od 17 časova u Zemunu. Na najbliže gostovanje udaljeno dve autobuske stanice od Zemunela crno-beli stizu sa imperativom upisivanja prva tri boda pod komandom novog šefa i sa ulogom apsolutnog favorita. Prošle sezone se renomirani gost mučio do samog finiša, a danas je domaćin u povoju stavaranja „novog tima“, što je olakšavajuća okolnost za Partizan.

Promene u startnoj postavi se očekuju i mesto desnog beka trebaloi bi da zauzme Rumun Enake, a da Miletić ponovo sa Valjenteom igra štopera. Očekuje se od starta Milan Smiljanić, a možda i odmorni Sejduba Suma, koji je zbog kazne preskočio Nordsijeland. Napadač Nemanja Nikolić još nije potpuno spreman i pored Rikarda za golove bi trebalo da bude zadužen Ognjen Ožegović. U kombinaciji zbog povrede i dalje nije mladi levi bek Zlatan Šehović.

Projektovan sastav: Stojković – Enake, N. R Miletić, Valjente, N. G Miletić – Smiljanić, Pantić, Suma, Janković – Rikardo i Ožegović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter