5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE ZAVRŠEN PRELAZNI ROK ZA ZVEZDU: Jedan bi trebalo da ode, dvojica čekaju rasplet u LŠ, a jedan dolazi…

Objavljeno: 12.08.18 u 12:39

Crvena zvezda u utorak u Trnavi igra odlučujući meč u borbi za sigurnu jesen u Evropi, a od toga zavisi i izgled tima, to jest da li će biti odlazaka i dolazaka.

Crveno-bele su ovog leta pojačali Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Zoran Popović, Rašid Sumaila, Miloš Degenek, Lorenco Ebisilio, Veljko Simić, Nikola Stojiljkovi i Žonatan Kafu. Klub su napustili Mičel Donald, Damjan Le Talek, Uroš Račić, Luka Adžić i Aleksandar Pešić, ali tu spisak pojačanja i otišlih nije gotov.

HotSport je već pisao o tome da bi Slavoljub Srnić karijeru mogao da nastavi u Španiji, a od Lige šampiona zavise još dva, a možda i tri odlaska. Ako Crvena zvezda ne uspe da se plasira u ‘elitu’ na izlaznim vratima bi mogli da se nađu Nemanja Radonjić, Nenad Krstičić i spekuliše se Milan Borjan. Za krilnim napadačem vlada prava pomama, te je navodno Zvezda odbila i osam miliona evra, kada je reč o vezisti spominju se ponude za povratak u Seriju A, dok od Borjanovog odlaska u Premijer ligu nema ništa, jer je tamo prelazni rok završen.

Kada je reč o mogućim dolascima i dalje je aktuelna priča oko napadača. Navodno, saga oko Antonija Manuela Fernadeša poznatijeg kao Tomane i dalje traje. Od Portugalca se nije odustalo, a odluka bi mogla da padne već u toku nedelje posle povratka iz Slovačke.

To bi značilo da je Žonatan Kafu doveden da igra po krilu (videćemo da li umesto Radonjića), a da bi Portugalac bio ‘devetka’.

0
0

5 Komentara

  1. Ma da, prodaj sve, kao ostao je „kostur tima“ koji kostur, sve ste prodali i sve je ostalo, ostanak borjana, krsticica i radoniica je kostur, jedino su njih trojica tu od originalne ekipe…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma kakav Tomane. Terza,ne zezaj se s ovim polu- napadacem. Ima jos mnogo kvalitetnijih resenja za te pare. Ovo bi bila velika greska. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter