2
Domaći fudbal

FOTO: Sky Sports

UDARNE VESTI DANA: Zlatan Ibrahimović šokirao čitavu planetu, prelazak iz Zvezde u Partizan pitanje dana, crveno-belima kazna izbila milion…

Objavljeno: 11.08.18 u 23:30

Nije čest slučaj, ali se dogodi da sportisti širom sveta odluče da odmore, pa nam današnji dan nije doneo preveliki broj informacija koje su bile posebno interesantne našim čitaocima.

Crvena zvezda bi mogla da ostane bez jednog napadača u nastavku sezone, a sve će biti jasnije nakon revanš meča sa Trnavom. Sa druge strane, Crvena zvezda je zahvaljujući kazni koju je UEFA juče izrekla ostala bez više nego pristojnog iznosa u svojoj kasi.

Tim povodom se oglasio i Vladan Milojević… A Milojević će ubuduće moći da računa i na Džonatana Kafua, koji je danas predstavljen na stadionu „Rajko Mitić“.

Poznato je ko će suditi crveno i crno-belima, a jedno je sigurno – navijači Zvezde biće u najmanju ruku zabrinuti zbog izbora arbitra za meč sa Spartakom u Trnavi.

Što se košarkaškog kluba Crvena zvezda tiče, Bili Beron je stigao, ali ne pre nego što je ušao u otvoreni sukob sa jednom našom kompanijom. Njegov nesuđeni saigrač Džejms Feldin napustio je klub.

A uskoro bi moglo da dođe do transfera godine, pošto je i zvanično Partizan pokazao interesovanje da krilnog centra dovede iz redova Crvene zvezde.

Kada smo kod crno-belih, navijače će obradovati komentar o igri tima pod „palicom“ Zorana Mirkovića, Vladimir Stojković je jednom izjavom iznenadio crno-bele.

Nekadašnji napadač crno-belih neće nazad u Humsku uprkos željama navijača, ali je definitivno da menja sredinu.

I za kraj, genijalni Zlatan Ibrahimović ponovo je šokirao navijače širom sveta. I to blago rečeno.

 

0
0

2 Komentara

  1. Nije to nista kad nas sledeci put za skandiranje Ratku i Kosovu i UEFA MAFIA, bacanje flasa kazne izbacivanjem iz evrope na par godina udarac ce biti nekoliko desetina miliona evra a u isto vreme Partizan ce umesto nas igrati kvalifikacije za ligu sampiona i uzimati veliki profit. To ce biti najveci uspeh i veliko slavlje grobara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter