0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOJKOVIĆ O KOLEGI: Da sada biramo koga da dovedemo u Partizan, rekao bih njegovo ime!

Objavljeno: 11.08.18 u 10:11

Golman crno-belih Vladimir Stojković vrlo pohvalno je govorio o svom kolegi na golu i saigraču iz Humske, Filipu Kljajiću.

U pitanju je čuvar mreže koji je početkom prošle sezone bio prvi izbor Miroslava Đukića za gol Partizana, ali je najpre ogromnom greškom u Atini protiv Olimpijakosa, a zatim i protiv Voždovca u Humskoj sebe obeležio kao ‘kiks golmana’, iako poseduje dosta kvaliteta.

Otišao je u Grčku na pozajmicu, a sada se vratio kao rezervni čuvar mreže Vladimiru Stojkoviću i od početka sezone je kod Đukića dobijao priliku da brani u Superligi Srbije.

Isto se očekuje i u nedelju protiv Zemuna, kako bi se Stojković odmorio, koji o Kljajiću govori u vrlo pozitivnom tonu.

– Već sam rekao, i stojim iza toga. Kljajić je jedan od naših najboljih golmana. Sad, da biramo koga da dovedemo, rekao bih – Kljaju. Čak i da sam ja otišao… Kad neko napravi grešku, stalno je pod lupom. Ostalo je samo pitanje kako to izneti. Da li glava da bude uspravna ili spuštena, što je gora opcija – rekao je Stojković o svom kolegi. 

FOTO: STARSPORT

I zaista, Kljajić je odlično branio na pripremama u Sloveniji, protiv lučanske Mladosti je sve držao pod kontrolom u defanzivi, pa čak i pre prošlogodišnjih kikseva bio junak Partizanovog prolaska ekipe Budućnosti u Podgorici.

Dva kiksa su ga obeležila, ali ima poverenje svih da se vrati i pokaže u najboljem svetlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter