0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR GAĆINOVIĆ: Kažnjeni smo zbog propuštenih šansi, okrećemo se prvenstvu

Objavljeno: 10.08.18 u 11:44

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović istakao je zadovoljstvo igrom svog tima, i pored poraza od Brondbija u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Danski tim je sinoć porazio ‘golubove’ na stadionu ‘Rajko Mitić’ sa 2:0 i imaće veliku prednost u revanšu za sedam dana.

– Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, iako smo nastupali u okrnjenom sastavu, bez važnih igrača. Propustili smo prilike koje smo imali, a ovo je tim koji kažnjava takve greške. Sasekao nas je drugi gol i onda je nastavak za njih postao rutina. Sve čestitke mojim momcima, ostavili su poslednji atom snage. Čestitam i ekipi Brondbija, koja igra taj lepršavi fudbal i malo odudara od tipičnog danskog fudbala – rekao je Gaćinović posle utakmice.

Trener Spartaka je istakao da u ovom meču nije mogao da računa na Dejana Kerkeza, ali da se nada njegovom povratku za duel u Superligi Srbije koji će Subotičani odigrati protiv Crvene zvezde.

Dejan Kerkez je trenirao pet ili deset minuta i videli smo da to neće ići. On je još jedan u nizu naših povredjenih igrača. Nadam se da će oni biti spremni, jer mislim da smo malo zapostavili domaće prvenstvo, nismo bili u prilici da igramo maksimalno na oba fronta. Đuričin i Vukčević mi trebaju već u nedelju protiv Crvene zvezde i sada sam morao da ih odmorim, iako su odigrali danas dobru utakmicu – zaključio je trener Spartaka.

Trener Brondbija Aleksander Zorniger izjavio je da je njegov tim došao po pobedu i taj cilj ispunio.

– Mislim da je ovo bila interesanta utakmica za oba tima. Iskoristili smo dve velike šanse koje smo stvorili u prvom i drugom poluvremenu. Spartak nažalost nije uspeo da iskoristi svoje prilike, tako da mogu biti zadovoljan konačnim ishodom – rekao je Zorniger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter