2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VISOKA CIFRA KOJA SE TEŠKO ODBIJA: Ponuda za jednog od najboljih igrača Partizana!

Objavljeno: 10.08.18 u 10:05

Bio je jedan od najboljih u Danskoj, a dobre igre stižu na naplatu – skaut francuskog kluba u izveštaju iz Danske pohvalio je učinak veziste, a cena može da bude dva miliona evra.

Dugo su vagali posle propadanja posla u januaru i odbijanja Partizana da proda Marka Jankovića za 1,5 miliona evra u Anže.

Od tog trenutka Francuzi su samo ‘povukli’ ručnu, a kako saznaje HotSport posle partije reprezentativca Crne Gore protiv Nordsjilanda odlučili su da u drugom pokušaju ostvare plan.

Skaut kluba je u izveštaju pohvalio učinak veziste, najviše zbog asistencije za drugi gol i neka procena je da će izdvojiti dva miliona evra!

Suma nije loša, ali polovina pripada Olimpijakosu, koji je pre dve godine pustio Jankovića bez obeštecenja u Partizan. Dugo nije tajna da igrac želi ponovo u inostranstvo gde je pored kluba iz Atine nastupao u Mariboru.

Zaintresovana je i Bursa, mada Turci još vagaju zbog visine budžeta, a možda se pojavi neko treći u narednom periodu pošto do 31. avgusta ima dovoljno vremena za kupovinu u Evropi.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter